MARC NUMANN

 
portret marc 2018.png

Ik ben Marc Numann, het gezicht achter Newman in Town. In 1995 begon ik aan een studie Bouwkunde in Delft met het idee architect te worden. Ik ontdekte echter al vrij snel dat ik weliswaar leuk kon ontwerpen, maar dat ik beter tot mijn recht kwam als ik vanuit een breder perspectief naar een opgave keek. In mijn werk komt het nog altijd goed van pas dat ik kan denken als een ontwerper en ik gebruik graag visuele middelen om de boodschap over te brengen. Mijn meerwaarde is echter het grootste waar ik dit kan verbinden aan de strategische, politieke en economische kant van een opgave.

Ik voel me zowel thuis bij publieke als bij private partijen. Belangrijkste is dat de mensen met wie ik werk een ondernemende instelling hebben. In teams ben ik vaak degene die nieuwe gezichtspunten introduceert, de essentie van een discussie weet te formuleren, of met een grap en een lach de energie terug weet te brengen in een overleg.

Naast mijn werk als adviseur ben ik enthousiast grafisch ontwerper, vooral van logo's. Ontwerp is voor mij een vorm van ontspanning, een puzzel met vormen, letters en kleuren, net zo lang tot alles klopt! Elders op de site zijn wat voorbeelden van mijn werk te vinden.